Subscribe Twitter Facebook

3 Eylül 2010 Cuma

VIP

VIP ne demektir? efenim açılımı very important person olan VIP sizi böcek gibi hissettiren bir kısaltmadır. Bazı insanların gözünde çok da önemli olmadığınızın bir göstergesidir. Bu insanlar "important"ın başına "very" getirerek "siz de importantsınız tabii arkadaşlar ama onlar very important" diyerek gönül alma yoluna gitmişlerdir. Biz de "oha biz de importantmışız ama az importantmışız." diyerek sevincimizden havalara uçmuşuzdur fakat hayatta kabullenemeyeceğimiz şeyler de vardır dostlarım. misal Wikipedia'da VIP örnekleri şöyle sıralanmış:"Examples include celebrities, heads of state/heads of government, major employers, wealthy individuals,..." şimdi bir celebrity sırf celebrity diye veya zengin vatandaş sırf zengin diye very important da ben mi değilim. Ağzını burnunu kırarım lan ben o celebritynin.

4 yorum:

hurye dedi ki...

evet kesin kıralım. kendi kafamda biz hep very'yiz sen kafanı yakma dostum.. türkümle günün anlam ve önemini belirtmek isterim

hepimiiz very'yiz..
bu important ne diye
vıkıpedia ooy oy oyy
yollar oy oy oyy
very oy oy oy

Adsız dedi ki...

yapacak bişe yok fatmacaığım bir katil, bir dolandırıcı, bir faşist, bir siyasteçi ve elbette tüm bnların yanına zengin değilsen önemszisin..

Unknown dedi ki...

bütün konu ve içeriğine katılıyorum, etiket de 63 model alman fordunun(çiçek abbas) hoparlöründeki sesi hatırlatıyor :)

Sevcan Ozturk dedi ki...

bilasik makinesi bozuldu bizim

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger widgets